<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d9076641961837374229', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

onsdag, november 21, 2007

Cleaner

CleanerDen korta recensionen är: Se inte Cleaner.

Vissa filmer är det uppenbart varför de schemalagts mitt i natten. De ansvariga för Stockholms Filmfestival vill helt enkelt att så få som möjligt skall behöva se dem. Visst på pappret ser Cleaner okej ut. En före detta polis, numera brottsplatsstädare, får ett uppdrag att städa bort blodet från ett mordoffer. När det sedan visar sig att ingen är anmäld mördad och polisen inte känner till fallet, tätnar mystiken. När husets ägare anmäls försvunnen efter att ha trätt fram som angivare i en korruptionshärva inom polisen så känns det som att det kan bli en riktigt spännande film. Med skådespelare som Samuel L. Jackson, Ed Harris, Eva Mendes och Luis Guzman, regisserade av Rennie Harlin förväntade jag mig kanske inte kvalitet, men i alla fall underhållning.
Tyvärr visar sig Cleaner vara plågsamt långsam, full av plotthål och med en tvist som är så osannolik och usel att man vill gråta när den uppdagar sig.

Undvik den här filmen, det enda som är genomarbetat är blodfläckarna, och gillar ni det kan ni titta på zombiefilm eller TV-serien Dexter istället.

Andra bloggar om: , ,

4Kommentar:

Anonymous Anonym sa...

Hej

Jag jobbar med att informera om inköpta serier och program på SVT. Nu håller jag på att sätta samman en maillista på skribenter som jag tror kan vara intresserade av vår utskick och nyheter. Om du vill ha utskick och nyheter om SVTs inköp kan du väl maila mig din adress:

magdalena.lofstrom@svt.se

Tusen tack i förväg!

Bästa hej
Magdalena

13 december, 2007 11:31  
Anonymous Anonym sa...

Välkommen att besöka en charmant modeblogg där man kan läsa reportage om olika designers, få inspiration att knåpa ihop trender med det man har i garderoben. Om du har lyckan att träffa på oss kan du även hamna i bloggen som dagens inspirations modell.

Mvh Little Peaché

21 april, 2008 09:17  
Anonymous Anonym sa...

En annan blogg om mestadels film och teveserier: atomicsuperkick.blogg.se/

Ha det!

18 juli, 2008 22:14  
Anonymous Anonym sa...

Håller med! Värdelös.

30 november, 2008 23:53  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142