<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d5122326630440060638', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

tisdag, januari 17, 2006

Milla Jovovich slaktar igen


Milla Jovovich gör sig oroväckande bra i action-horror-genren.

Allas vår zombieslaktare Milla Jovovich är på gång med en ny film, Ultraviolet, som har svensk premiär i sommar. Den här gången spelar hon en vampyr som får i uppgift att stjäla ett hemligt vampyrvapen, som visar sig vara en liten pojke. Hon och pojken flyr men får både hennes eget folk och de onda militärerna efter sig, samtidigt som hon måste se till att pojkens existens inte blir hennes egen undergång. Filmen beskrivs som en blandning mellan Resident Evil, Matrix och Underworld. Jag är inget stort fan av Underworld, men alltid ett fan av Milla Jovovich - så jag ser fram emot lite enkel och snygg action.
  Bakom filmens regi står Kurt Wimmer, som tidigare gjort den futuristiska Equilibrium (2002). Under arbetet med den filmen utvecklade han den påhittade tekniken gun-kata, speciellt för Christian Bales huvudkaraktär, som även förekommer i Ultraviolet. Vi kan alltså vänta oss våldsam och nördig sci-fi-horror på hög nivå.

Andra bloggar om: , ,

2Kommentar:

Anonymous Anonym sa...

På tal om gun-kata (där man ber för sitt liv om att vapnens säkringar sitter som de skall) så undrar jag hur Milla håller i sitt gevär på bilden. Det ser ut att vara tummen uppe vid siktet, pekfingret längs vapnet och långfingret på avtryckaren. Skumt, speciellt som hon borde ha en tumme runt vapnet och det i så fall skulle vara ringfingret på avtryckaren. Att hålla sitt gevär i bara tummen och lillfingret avrådes bestämt av de flesta tillverkare. Men de töntarna tycker ju inte att man skall skjuta mot minderåriga eller sälja vapen till vampyrer heller.

17 januari, 2006 17:32  
Blogger Eli sa...

Sao, observant! Och jag håller med - hon håller vapnet väldigt underligt. Men kanske hon bara vill, tja, peka med det?

18 januari, 2006 23:05  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142