<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d5122326630440060638', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

måndag, maj 30, 2005

Hemlig trailer för Lost 2

Det har blivit rätt många puffar för trailers här på Filmomat den senaste tiden, vilket kanske inte är så kul läsning i längden. Men det här är så udda att jag måste tipsa om det också, sedan ska jag sluta.
  Nu har det nämligen släppts en "hemlig" och lurigt gömd trailer för säsong två av tv-serien Lost. För er som inte vet, eller ännu inte vill veta, hur säsong ett slutar så är den här trailern 100% säker att se, då den i princip inte visar något alls. Fast, det är helt klart spännande att få fram den.
Ok, gör så här:
1. Gå in på Oceanic-Air.com hemsida.
2. I fältet för "Travellers" skriver du in Hurleys lyckonummer 4, 8, 15, 16, 23 och 42.
3. Klicka sedan på "Find".
4. Under ritningen av planet klickar du på samma siffror en gång till.
5. Trailern laddas fram.
  Udda? Ja. Kul? Ganska!

8Kommentar:

Anonymous Anonym sa...

Roligt att den var gömd, funkade bra at få fram den fast den avslöjade ju i princip ingenting (som du iofs sa). Kommer det att gå någon annan serie i sommar värd namnet förutom Six Feet Under(S06) och The 4400(S02)?

30 maj, 2005 14:52  
Blogger Eli sa...

Hm, sommaren brukar ju vara en rätt stillsam tv-tid, till skillnad från bio. Men kolla tex. här på vad femman kör i sommar:
http://www.kanal5.se/templates/page.aspx?id=5032

30 maj, 2005 15:02  
Anonymous Anonym sa...

Hmh.
Två saker till på den hemsidan:
1. Om man går in på track flight och skriver 815 (flightnumret för planet i Lost). Så har det en Alert på sig, men det står också att det landat i LA, bara något försenat.
2. Klicka i gula fönstret till höger så kommer det upp en strimma av ett dolt foto högerklicka på det och spara adressen. Bilden är av ett hopknycklat manus med kommentarer och en beskrivning av monstren på ön.

Tjo!

01 juni, 2005 18:52  
Blogger Fredrik Adolvsson sa...

christian: Jag antar att du menar som går i staterna i sommar? I så fall ser jag allra mest fram fjärde säsongen av The Dead Zone (premiär 12/6) och Tim Minears nya The Inside (premiär 8/6). Den första är en av mina favoritserier, den andra är skapat av en av de absolut bästa TV-männen som finns därute, med en författarstab och ett par skådespelare som står väldigt högt upp på min lista.

Skamlös länkplugg till eget inlägg om The Inside.

Borde skriva något om DZ också.

TV är så jäkla bra nuförtiden att jag nästan kissar på mig av upphetsning (men det gör jag inte!) och i stort sett enda anledningen att längta till hösten, även om sommrarna nuförtiden inte är fy skam dom heller.

02 juni, 2005 13:19  
Blogger Eli sa...

Men ok, Fredrik - nu får du här chansen att lära upp en tv-freak-rookie! Hur sjutton ska jag få tag i serier som går i USA men inte här!? Ok, Bittorrent och allt det där, men är det verkligen så enkelt..?

02 juni, 2005 13:46  
Blogger Fredrik Adolvsson sa...

Eli, min vän, det är verkligen så enkelt. Allt som behövs är ett program och en torrentsida. Jag har en del att rekommendera, kan plocka ihop ett gäng länkar. Mailar dig ikväll, så ska du också kunna se ljuset.

02 juni, 2005 16:09  
Blogger Eli sa...

Fredrik, strålande! Men först vill jag se din topptio över världens bästa regissörer!

02 juni, 2005 16:15  
Blogger Fredrik Adolvsson sa...

Done and done.

03 juni, 2005 04:47  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142