<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d5122326630440060638', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

fredag, september 09, 2005

Filmomat firar sex!

I dagarna firar Filmomat inte bara sex månader som blogg, utan även 6000 besökare!
  Vi som gör Filmomat hoppas att ni trogna läsare tycker att posterna är lika roliga att läsa som vi tycker att de är att skriva. De här första sex månaderna har varit jätteroliga för oss, vi har postat inlägg så att fingrarna blöder. Nåja, men i snitt en post om dagen i sex månader har det blivit [enligt nyligen.se].
  Istället för att trappa ner och luta oss tillbaka i gungstolen som de 6 månaders-bloggare vi är ökar vi nu tempot ytterligare. I framtiden kommer Filmomat att fortsätta med temaveckor (förslag på teman mottages gärna!), vi ska utöka mat-delen i FilmoMat, ha färskare nyheter, hårdare recensioner, intressantare funderingar och fler kommentarer.
  För att fira Filmomats sex månader kommer posterna de närmaste dagarna att vara det bästa av det bästa som Filmomat producerat det här halvåret. Favoriter i repriser eller kanske bara poster som är så gamla att de börjar samla damm och behöver plockas upp till ytan igen. Trevlig läsning!
Eli & Flx & Sao

2Kommentar:

Anonymous Anonym sa...

Grattis!

Tycker att ni borde ha temaveckor om remakes och uppföljare.

09 september, 2005 14:28  
Blogger Alice sa...

Jag föreslår temat matfilmer och mig själv som gästbloggare. Lite längre fram i höst (när min kurs teologi i film har pågått ett tag) föreslår jag temat Gud.
Sådetså. Nu ska jag hem och köpa Simpons säsong 6.

09 september, 2005 16:47  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142