<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d5122326630440060638', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

måndag, maj 15, 2006

Lost-producenter avslöjar sanning


Det börjar dra ihop sig till säsongsfinal för en hel del tv-serier. Och, antagligen för att dra extra många tittare till de sista avsnitten, går nu producenterna bakom Lost ut och lovar avslöjanden och säck-ihopbindningar. Så här säger executive producer Carlton Cuse till Newsweek, via Comingsoon.net:
We are going to tell you why the plane crashed. We're going to explain what happens if you don't push the button. And we're going to resolve the Michael-and-Walt story.

Inte nog med att vi får veta en hel del om vad som egentligen är på gång på ön, det kommer dessutom indikationer på att ännu fler av huvudkaraktärerna kan komma att skrivas ut ur serien. Enligt Comingsoon fanns det till och med planer på att ta död på doktor Jack. Så här säger Terry O'Quinn, som spelar John i serien:
I don't think there's any person on this show who is not expendable. If I said they didn't have the nerve to kill me, I'd be some kind of fool, wouldn't I?

Personligen tycker jag att Lost böljar fram som en bergochdalbana. Vissa avsnitt är klockrena, medan andra känns som en meningslös sträcka i väntan på nya avslöjanden. Men jag tror att det är just en storslagen final som kan få mig att titta på även nästa säsong av serien.

Andra bloggar om: ,

1Kommentar:

Blogger isecore sa...

Lost är kanske den enda TV-serien i mitt liv som jag faktiskt följer regelbundet. Jag ser 24 också, men då blir det i stora stycken efter att säsongen är färdig, så att jag kan avnjuta i egen takt.

Lost är bra, men det är helt klart som en bergochdalbana, eller som sex kanske - när det är bra, då är det riktigt bra, och när det är dåligt, då är det riktigt dåligt.

15 maj, 2006 14:43  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142