<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d5122326630440060638', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

onsdag, maj 17, 2006

Trailer för Stones World Trade Center


Snart kommer filmen om den 11 september. Det är Oliver Stone som står bakom regin för filmen World Trade Center (2006), och Nicholas Cage har huvudrollen som en av polismännen som blev fast i husraset efter en imponerande räddningsinsats.
  Nästan samtidigt släpps filmen United 93 (2006), som handlar om de sista minuterna i flygplanet United Flight 93 - ett av de kapade planen - innan det kraschar rakt in i tvillingtornen.
  Nu släpps trailern för Oliver Stones kommande film. Och givetvis är den både patriotisk (flaggor, klichérepliker) och fasansfull (rasande väggar, planen, sorg). Det här kommer nog att bli två riktigt jobbiga filmer att se, men känns samtidigt som ett måste.

[trailer World Trade Center]
[trailer United 93]

Andra bloggar om: , , , , , ,

2Kommentar:

Blogger Urologen sa...

Lite kul att Cage skall vara polisman, men så uppenbart har brandmanskläder. Eller är det en polisuniform?

21 maj, 2006 01:01  
Anonymous Anonym sa...

Ursäkta men nu står det nog lite fel i texten om den kommande filmen som Cage medverkar i. Flight 93 kraschade inte i ett av tvillingtornen utan vardet enda av de fyra kapade planen som inte nådde sitt "mål" utan kraschade på en "äng".

24 augusti, 2006 19:44  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142