<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d5122326630440060638', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

onsdag, maj 17, 2006

Hollywoods sämsta och bästa autografskrivare


Tidningen Autograph Collector Magazine har för andra året i rad en sammanställning över vilka skådespelare i Hollywood som är bäst, och sämst, på att vara sina fans till lags och bjuda på autografskrivartid. Vissa på listan är så generösa att de ordnar en extra premiärvisning bara för att kunna stå på mattan och skriva autografer, medan andra istället ger sin fans fingret så fort de närmar sig.
  Här är listan över vilka som mest troligt ger dig sin autograf, och de som låtsas att du inte ens existerar:

10 bästa
1. Johnny Depp
2. George Clooney
3. Matt Damon
4. Al Pacino
5. Tom Cruise
6. Angelina Jolie
7. Elijah Wood
8. Brittany Murphy
9. Jack Nicholson
10. Clint Eastwood

10 sämsta

1. Cameron Diaz
2. Bruce Willis
3. Demi Moore
4. Tobey Maguire
5. Alan Alda
6. Halle Berry
7. Winona Ryder
8. Teri Hatcher
9. Joaquin Phoenix
10. Russell Crowe


Tja, man kunde väl nästan tänka sig vilka som är snorkiga och vilka som är tillmötesgående? Det verkar som att tjejer har lite svårare att uppskatta sina fans. På bästa-listan är bara två tjejer med, och på sämsta-listan är fördelningen femtio-femtio.
  Personligen trodde jag inte att varken Jack Nicholson eller Johnny Depp var fans-positiva, medan jag å andra sidan var övertygad om att Joaquin Phoenix och Tobey Maguire älskade att skriva autograf. Där ser man!

Andra bloggar om: , , , ,

3Kommentar:

Blogger isecore sa...

För några år sen läste jag William Shatners memoarer kring Star Trek-fenomenet (två böcker: en för tv-serien och en för filmerna) och han nämnde att Leonard Nimoy under sin karriär på 60-talet lovade att aldrig säga nej till någon som ville ha en autograf.

Under en väldigt populär con nån gång i början av 80-talet skrev Leonard därmed omkring 6000 autografer bara under några timmar! Men han vägrade bryta sitt löfte om att aldrig neka en autograf.

17 maj, 2006 14:58  
Blogger Eli sa...

Isecore, jösses! Han måste haft mer ont i handen än när drottningen vinkat en hel dag! :)

17 maj, 2006 15:16  
Anonymous Anonym sa...

..............Vad gör min älskling Alan Alda på fel lista...? Men så ser han mer förgrämd ut också för varje år som går...

21 maj, 2006 14:47  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142