<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d5122326630440060638', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

onsdag, juni 07, 2006

Redan dags för Da Vinci-prequel

Knappt har publiken hunnit bua och hurra klart över filmatiseringen av Dan Browns bästsäljare Da Vinci-koden, innan det är snack om en ny film baserad på hans bok Änglar och Demoner.
  Enligt Sonychefen Amy Pascal är både Tom Hanks och regissören Ron Howard påtänkta för den nya filmen, som alltså är en prequel* till Da Vinci.
  Det finns egentligen bara ett problem, Tom Hanks är egentligen lite för gammal för att spela en ung Robert Langdon. Kanske att han behöver ersättas av en yngre förmåga.
  Jag var ju som bekant inte så väldigt förtjust över Da Vinci-koden och har inte läst Änglar och Demoner. Men vad tror ni som har det, kan det bli en bra film (kanske bättre än Da Vinci som ju blev så hypad)?

* Prequel, en film som utspelar sig innan en annan film. Som till exempel de tre nya Star Wars-filmerna som alla uspelade sig före de tre äldre filmerna.

Andra bloggar om: , ,

3Kommentar:

Blogger Urologen sa...

Jag tror personligen att det ENDA medium Dan Browns verk verkligen passar till, och därmed skulle ha en ärlig möjlighet att kunna bli bra i, är som datorspel.

Tänk safecracker liksom.

07 juni, 2006 12:33  
Blogger Fredrik Adolvsson sa...

Angels & Demons utspelar sig inte så långt tidigare att Hanks ålder ska vara något problem. Boken kom väl inte så värst många år innan Da Vinci Code heller. Det är hursomhelst inte en ung Robert Langdon det handlar om.

Fast å andra sidan har jag inte läst DVC, så det finns väl en viss reservation för att den innehåller en väldigt gammal och skröplig Langdon :)

07 juni, 2006 12:58  
Blogger Fredrik Adolvsson sa...

En sak till... Så länge Langdon lever och har hälsan i slutet av DVC, kanske dom A&D the Movie utspelas efteråt. Åtminstone vad gäller A&D behövs det inte ändras speciellt mycket för att få det passa ihop.

09 juni, 2006 19:15  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142