<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d5122326630440060638', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

onsdag, maj 17, 2006

Click så korkad att det kan bli genialt


Vad skulle du göra om du fick tag i den totala fjärrkontrollen som kan styra allt och alla här på jorden? Klicka fastforward när chefen har en av sina långa utläggningar, trycka slowmotion när en snygging joggar förbi på gatan eller kanske till och med sänka volymen på familjen så att man får lite lugn och ro? Det är i alla fall vad Adam Sandlers tvåbarnspappa Michael Newman skulle ha gjort.
  Handlingen i nya filmen Click (2006) är så sanslös korkad att det faktiskt till och med kan bli genialt. Men jag skriver kan, för efter att bara ha sett filmens trailer vet man ju aldrig.
  Trots tveksam story är det faktiskt en del roliga namn bland skådespelarna. Christopher Walken spelar tokig professor i sann Christopher Lloyd-anda och David Hasselhoff dyker upp som jobbig chef.
  Att det är Frank Coraci (The Wedding Singer) som står bakom regin talar ju dessutom bara till filmens fördel.

[trailer Click]

Andra bloggar om: , , ,

2Kommentar:

Blogger Fredrik Adolvsson sa...

Kan funka. Jag är inte ett vad man skulle kalla ett Adam Sandler-fan, bortsett från Happy Gilmore och Punch-Drunk Love (som är mer en PTA-film än det är en Sandler-film), skyr jag det mest mannen har gjort. Men med tanke på att han inte skrivit manus, och The Wedding Singer var i alla fall inte usel, så kan det kanske funka. Jag gillar åtmninstone storyn, och Walken är ju som bekant alltid Walken. Måla mig nyfiken.

17 maj, 2006 20:09  
Blogger Conan sa...

Hehe, ser lovande ut! Jag gillade verkligen The Wedding Singer vilket bådar gott. Skrattade faktiskt högt åt scenen med Hasselhoff, helt underbar. Frågan är om denna knasiga premiss räcker i 90 min?

19 maj, 2006 20:11  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142