<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11824150\x26blogName\x3dFilmomat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://filmomat.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://filmomat.blogspot.com/\x26vt\x3d5122326630440060638', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

onsdag, maj 03, 2006

Hugh Grant i Ocean's 13


Hugh Grant redo för heistfilm.

Listan över BIG names i kommande filmen Ocean´s 13 blir bara större och större. Nyligen kopplades Al Pacino samman med filmen och de senaste namnen är alltså Hugh Grant - och så Jennifer Lopez på ett hörn. Frågan är om det finns någon storstjärna i Hollywood som inte ska vara med i filmen?
  Enligt Ananova är det för att George Clooney ska producera filmen som Grant överväger att medverka:
I love George, and the fact that he films his movies so quickly also makes me happy.

Eftersom jag ju är så svag för heistfilmer ser jag fram emot Ocean's 13, även om jag så klart hoppas att den håller samma standard som ettan gjorde. Steven Soderbergh ska regissera även den här filmen och hittills har George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Ellen Barkin, Bernie Mac och Casey Affleck tackat ja till att medverka.

Andra bloggar om: , , ,

2Kommentar:

Blogger Conan sa...

Allvarligt talat, är det nån som på riktigt är upphetsad över den här filmen? Ocean's 12 var ju total dynga. Ju fler stora namn som hoppar på tåget desto större risk att det blir samma självbespeglande, självgoda och meningslösa smörja som förra gången. Burr.

03 maj, 2006 14:16  
Blogger Eli sa...

Conan, visserligen. Men ettan var faktiskt bra (framför allt för att vara en remake!) och Al Pacino är ju alltid Al Pacino!

03 maj, 2006 14:25  

Skicka en kommentar

INDEX

ELI
Rekommenderad veckodos: ett biofilmsbesök, två hyrfilmer och minst fyra tv-serier. Ser allt. Får dock efter ett år filmvetenskap utslag av tysk film från 1907.
Myser med: Sofia Coppolas klockrena soundtrack.
Bäst i vår: Garland och Boyles Sunshine - se den!
Testar på: Tim Minears Drive, på Fox.


FLX
Snittade som bäst 1,71 biobesök/vecka. Det satte 3 kids effektivt stopp för. Försöker nu dämpa abstinensen med TV. Och mat.
Är: inne på sommarens fjärde bag-i-box?!
Undrar: om X-Men: The Last Stand är värd att se?
Twofifty: 106


SAO
Har ett förflutet i KlubbSuper8 och hjärtat mitt i den lättsmälta delen av asiatisk filmkultur. Anser, efter att en bebis dök upp i december, att film ses lika bäst på egen duk som bio.
Prestationsångest: att förutspå nästa filmtrend.
Ser fram emot: Flx nyårslöfte.
Twofifty: 142